Leirien täyttämä tammikuu ohi
30.1.2017 15:02 Uutiset / Julia Valtanen

Nuortenmaajoukkueen leirikutsu yllätti tammikuussa!

Tammikuu täyttyi erilaisista leireistä. Vuoden alkajaisiksi VK1. leireiltiin 3 päivää omien valmentajien ja treeniryhmämme kanssa tutussa Rauman talviharjoitteluhallissa. Sisältäen mm. 2 koko kentän pitkien heittojen harjoitusta, testejä, tekniikkaa, voimaa jne...

Viikolla 2. puolestaan leireiltiin pesäpallon tiimoilta jälleen Raumalla. Mikko Korhonen oli saapunut taas luennoimaan ja vetämään harjoituksia niin lajia, voimatreenejä ja vähän testejä. Viikolle 3. oli kalenterissa merkittynä ollut jo pitkään Eerikkilän toinen ANMJ-leiri, mutta tämä jäi pienen sairastumisen takia väliin. Hetken tuo harmitti, mutta toisaalta olin saanut mielenkiintoisen soiton Kuortaneen suunnalta ja kutsun nuorten maajoukkueleirille. Pitkäviikonloppu viikolla 4. Kuortaneella olikin ikimuistoinen kokemus, sillä paikalla oli samaan aikaan myös aikuisten maajoukkuheittäjiä. Leirin vastaavina valmentajina toimivat Harri Leivonen ja Mikaela Ingberg. Matkaan ei tällä kertaa tarvinnut lähteä kotoa asti yksin, koska samaiselle leirille osallistui näiltä nurkilta myös Venla Olli. Leirin alkajaisiksi päästiin heittämään KIHUn (Kilpa- ja huippu-urheilun tutkimuskeskus) liikeanalyysit heitoista. Noita tuloksia vielä mielenkiinnolla odotellassa... Leiriltä uutista videon muodossa täältä.

Kuortane tässä tutuksi tulee muutenkin, koska ensiviikolla VK6 treenataan taas siellä. Tällä kertaa kyseessä jälleen yläkouluikäisten leiriviikko. Yhteensattumana kotimaisemissa olisi ollut koulussa TET-viikko, joten nyt pääsen samalla tekemään TET harjoittelun Kuortaneen urheiluopistolla.

Näiden jälkeen onkin leireistä 4vkl taukoa. Ja Helmikuussa odottaakin talven välitavoite elämäni ensimmäiset halli SM-kilpailut Tampereella la 18.2. Alustavan aikataulun mukaan N17 sarjan heitot alkavat klo 15.15 Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa.   
Julia Valtanen
«  Elokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 Keihäskilpailu
 
 Leiri
 
 Pesäpallo
 
 Muu
 
 PERUTTU tai SIIRRETÄÄN
Kategoriat