Säästöpankista yksi keihäsmatkan pääyhteistyökumppani
15.3.2017 11:20 Uutiset / Julia Valtanen

Julia pääsi lyömään kättäpäälle monivuotisen yhteistyösopimuksen puolesta pankinjohtaja Rafael Eerolan kanssa.

Eurajoen Säästöpankilla on ollut 124-vuotisen historiansa aikana merkittävä rooli toimialueensa tukijana ja kehittäjänä. Paikalliseen urheiluun ja kulttuuriin panostaminen on jo pitkään ollut tärkeä osa pankin toimintaa. ”Mahtavaa, että pääsemme näin lupaavan nuoren huippu-urheilijan tukijoukkoihin. Julia on vasta uransa alkumetreillä, mutta hän on jo osoittanut kuuluvansa aivan maamme kärkiheittäjiin”, kertoo Rauman konttoriryhmän pankinjohtaja Rafael Eerola.

Suomessa suurimmat sponsorisatsaukset menevät yleensä joukkuelajeihin, mutta yksilöurheilijat tarvitsevat monesti kokonaisvaltaisempaa tukea. ”Vahvana paikallisena pankkina me autamme häntä taustalla ja helpotamme päivittäistä taloudenhoitoa sekä edesautamme säästäväisyyttä. Meitä yhdistää Julian kanssa korkeat tavoitteet – haluamme olla molemmat mestareita omilla tonteillamme”, Eerola kuvailee.

”On todella hienoa, että löytyi paikallinen pankkitaho, jolla on aidosti palava halu olla mukana minun keihäsmatkassani. Tällaiset taloudellisestikin merkittävät kumppanuudet mahdollistavat useamman vuoden projektin suunnittelun” Julia hehkuttaa. Kauden tavoitteita avataan vasta myöhemmin: ”Kevään aikana julkistamme tarkemmin tavoitteet tulevalle kesälle, sekä tuleville vuosille. Yhdessä kun teemme, niin kaikki valmistuu aikanaan!”


   
Julia Valtanen
«  Elokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 Keihäskilpailu
 
 Leiri
 
 Pesäpallo
 
 Muu
 
 PERUTTU tai SIIRRETÄÄN
Kategoriat