Loppukauden suunnitelma päätetty
8.8.2018 9:44 Uutiset / Julia Valtanen

Tehdään sitä mikä onnistuu ja vahvistetaan muita osa-alueita

Palautuminen loukkaantumisesta ei ole ollut helppoa. Heinäkuu päästiin harjoittelemaan kyllä kaikkia muita osa-alueita pois lukien kovat heittoharjoitukset. Kesän päätavoitteiden nuorten EM-kisojen ja Kalevan Kisojen mentyä sivusuun ollaankin valmennuksen kanssa jo useampaan otteesee jouduttu pohtimaan kauden jatkoa. Tilanne on tällä hetkellä valitettavasti se ettei keihääseen saada tarpeeksi tehoja taakse. Mutta toisessa lajissani pesäpallon puolella käsi on kestänyt aluksi jokerina ja nyt myös jo useammassa ottelussa räpylä kädessä onnistuneesti. Näin saadaan sitä kautta paljon hyvää heittoharjoitusta/kuntoutusta keihästäkin silmällä pitäen.

Olemme päätyneet nyt seuraavaan päätöksen. Rauhoitamme keihäänheiton kilpailujen osalta tähän. Jatketaan kautta pesäpallon puolella, siellä edessä mm. kohta alkavat B-tyttöjen pudotuspelit. Omalla joukkueella Feralla siellä on hyvät mahdollisuudet mennä ns. vaikka päätyyn asti.

Keihään osalta edetään nyt maltilla ilman turhaa kiirettä ja tavoitteena tulla takaisin terveenä kilpakentille kun se aika koittaa.

Ps. lähipäivinä tiedossa some kanavillani lippuarvonta Ratinassa käytävään Suomi-Ruotsi maaotteluun.
   
Julia Valtanen
«  Elokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 Keihäskilpailu
 
 Leiri
 
 Pesäpallo
 
 Muu
 
 PERUTTU tai SIIRRETÄÄN
Kategoriat