Kalevan kisoista yllätys hopeaa
9.8.2019 15:00 Uutiset / Julia Valtanen

Viimeisellä heitolla nousu sijalta 5 SM-hopealle

Lappeenrannan Kimpisen mondo osoittautui hyväksi heitto paikaksi. Ei lähdetty ensimmäisiin Kalevan kisoihin ihan mitali mielessä.

Perjantainen karsintakilpailu oli luonnollisesti se viikonvaihteen tärkein etappi. Siitä selvittiin viimeisellä 50.14m heitolla karsintojen 9. Lauantaiseen loppukilpailuun pääsi 10. urheilijaa.

Kylmän kalsea keli ei houkutellut paljoa kentälle seuraamaan muita lajeja, vaan päätetiin keskittyä loppukilpailuun täysin hotellin tarjoamien palveluiden parissa. Kevyt puntti ja lepo. Ja tietenkin shoppailu IsossaKristiinassa maakunnan suurimmassa ostoskeskuksessa. Valmentaja tykkää kortin peluusta, joten kortit piti käydä ostamas, kun ei mukaan sattunut tulemaan.

Loppukilpailu eteni vähän samaan malliin kuin karsinta, että suurin panos jäi taas viimiseen. Valmentaja Keijo Kylänpään kanssa todettiin vain, että nyt ei tartte enää miettiä pieniä yksityiskohtia heiton vaiheista vaan antaa keihäälle tautia taahan sen minkä värkeistä lähtee. Ja lähtihän se. Uusi PB 54.78m näki päivän valon (edellinen 53.41m oli kahden vuoden takaa Raaseporin Tähtikisoista 4.6) LS24 aiheesta TULOKSET

Seuraavana kilpailuna haaveissa siintää jo U20 Nordic Match Kristiansandissa Norjassa. Suomen joukkue julkaistaan ma 12.8.....

   
Julia Valtanen
«  Elokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 Keihäskilpailu
 
 Leiri
 
 Pesäpallo
 
 Muu
 
 PERUTTU tai SIIRRETÄÄN
Kategoriat