Heittämällä hyvää!
22.11.2019 13:06 Uutiset / Julia Valtanen

Erilainen yhteistyökonsepti uusien kumppanien McDonalds Rauma&Porin ja Ronald McDonald Lastentalosäätiön kanssa

McDonald`s:n lehdistötiedote
21.11.2019

Keihäslupaus Julia Valtasesta Ronald McDonald Lastentalosäätiön ensimmäinen kummiurheilija

Porin ja Rauman McDonald’s-ravintoloiden yrittäjä Johanna Junkkari on tehnyt yhteistyösopimuksen nuoren, raumalaisen keihäänheittäjän Julia Valtasen kanssa. Julia Valtasesta tulee yhteistyön myötä ensimmäinen Ronald McDonald Lastentalosäätiön kummiurheilija.

Johanna Junkkari on luotsannut Porin ja Rauman McDonald’s-ravintoloita tämän vuoden heinäkuusta asti. Ravintoloiden henkilökunnan keski-ikä on tällä hetkellä 22 vuotta, joten nuorten tukeminen paitsi työelämässä myös sen ulkopuolella on Junkkarille tärkeää.

”Julia on monipuolinen ja kunnianhimoinen urheilijalupaus Raumalta. Olen erittäin iloinen siitä, että saan olla tukemassa häntä matkalla kohti tavoitteitaan. Unelmat saavutetaan yhteistyöllä”, sanoo McDonald’s-yrittäjä Johanna Junkkari.

Nyt tehty sopimuskausi 18-vuotiaan Julia Valtasen kanssa on kaksivuotinen. Rauman Urheilijoita edustavan Valtasen päälaji on keihäänheitto ja hän on jo ehtinyt saavuttaa menestystä keihäskilpakentillä. Hän on heittänyt ensimmäisenä 15-vuotiaana suomalaisena naisten keihäällä yli 50 metriä, mikä oli samalla uusi 15-vuotiaiden Suomen ennätys 600-grammaisella keihäällä. Hän pitää hallussaan tällä hetkellä viittä keihäänheiton Suomen ennätystä. Tuoreimpana osoituksena kisamenestyksestä on menneen kesän Kalevan kisojen SM-hopea naisten sarjassa.

”Pitkän ajan tavoitteissa siintää maalina Pariisin olympialaiset vuonna 2024, mutta sitä ennen matkan varrelle mahtuu paljon haastavia välietappeja. Menestys vaatii vahvat tukijoukot”, painottaa keihäänheittäjä Julia Valtanen.

Julia Valtasesta tulee ensimmäinen Ronald McDonald Lastentalosäätiön kummiurheilija. Ronald McDonald Lastentalosäätiö (RML) ylläpitää Ronald McDonald Talon toimintaa. Vuonna 2002 avattu Ronald McDonald Talo Helsingin Meilahdessa on tarkoitettu pitkäaikaissairaille lapsille ja heidän perheilleen kodinomaiseksi majoitusvaihtoehdoksi pitkien sairaalahoitojen ajaksi.

”Vakavasti sairaan lapsen perhe tarvitsee myös tukijoukkoja ja on todella hienoa, että voimme yhdistää voimamme nuoren urheilijan ja perheiden tukemisen ympärille. Heittämällä hyvää – yhteistyömme Julian kanssa tuo iloa ja tärkeää tukea Ronald McDonald Talolle. Meillä yöpyy vuosittain noin 400 perhettä ja Talon toimintaan tarvitaan jatkuvasti varoja”, sanoo Ronald McDonald Lastentalosäätiön markkinointi- ja varainhankintapäällikkö Katariina Schmidt.

RML kerää varoja ja ylläpitää Talon toimintaa yhteistyökumppaneiden tukemana. McDonald’s on perustanut itsenäisen Ronald McDonald Lastentalosäätiön Suomeen vuonna 1996. McDonald’s-yrittäjät ja McDonald’s-ravintolat ovat tukeneet säätiötä taloudellisesti ja haastaneet yrityksiä, yhteisöjä ja yksityisiä henkilöitä mukaan toimintaan hyvän asian puolesta. McDonald’s-ravintoloissa järjestetään vuosittain RML-kampanja, jolla kerätään varoja Ronald McDonald Talon ylläpitämiseksi ja perheiden hyvinvoinnin lisäämiseksi.

Ronald McDonald Lastentalosäätiön sivuille:

Facebook: https://www.facebook.com/RonaldMcDonaldLastentalos...

www.sivut: https://rml.fi/kummiurheilijan-tarina/?fbclid=IwAR3q7gao5uVHSWPpT7--JFLTmFEq_CwfNF15fyFP_qQHf3Gm2aQcaeJK4y0

LS24 aiheesta näin: https://ls24.fi/urheilu/keihaslupaus-julia-valtasesta-ronald-mcdonald-lastentalosaation-ensimmainen-kummiurheilija   
Julia Valtanen
«  Maaliskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Keihäskilpailu
 
 Leiri
 
 Pesäpallo
 
 Muu
 
 PERUTTU tai SIIRRETÄÄN
Kategoriat