Takana erilainen kevätkausi
5.5.2020 22:42 Uutiset / Julia Valtanen

Hallikausi ollut harjoittelun suhteen onnistunut!

Kuten kaikki tiedämme maailmanlaajuinen koronapandemia tuli ja sekoitti jokaisen elämän erilaisilla rajoituksilla ja uusilla säännöillä.

Liikuntapaikat suljettiin ja lähes kaikki harrastukset ja ammattiurheilusarjat päättyivät kuin seinään maaliskuun puolessa välissä.

Oman harjoittelu mahdollisuuden jatkumisesta pitää kiittää seuraavia tahoja. Rauman kaupunki antoi mahdollisuuden käyttää Äijänsuon talviharjoitteluhallia, jossa päässyt harjoittelemaan ja hiomaan heiton eri vaiheita kaikessa rauhassa oman valmentajan Eero Kylänpään kanssa. Hallin henkilökunnalle myös iso kiitos kun juoksuradat ja kenttä ollut aina käytettävissä ja yhteistyö on sujunut.

Voimaharjoittelua on saanut jatkaa myös Crossfit Rauman salilla uusien käyttäjämäärä rajoitteiden mukaan. Kiitos siis Mikko Ojalalle!

Tältä kesältä peruttiin käytännössä kaikki omat mahdolliset ulkomaan kilpailut, joten pääkilpailuiksi tulee tällä hetkellä muodostumaan Turussa käytävät Kalevankisat ja oman ikäluokan SM-kisat Kemissä.

Alkukesän kilpailujen suhteen ei vielä ole tiedossa aikatauluja, koska hallituksen uudet ohjeistukset/rajoitukset tuli vasta toissa päivänä julki. Nyt odotellaan liiton päätöksiä ja sitä kautta myös kilpailujen vahvistumisia kalentereihin.

Aurinkoista kesän alkua ja terveyttä kaikille tasapuolisesti.


   
Julia Valtanen
«  Maaliskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Keihäskilpailu
 
 Leiri
 
 Pesäpallo
 
 Muu
 
 PERUTTU tai SIIRRETÄÄN
Kategoriat