Kisakausi 2023 päättyi dramaattisesti Jyväskylässä 7.6 edessä pitkä toipumisjakso

Iso kiitos kaikille apuun tulleille urheilijoille ja kenttähenkilökunnalle.

Kilpailukausi jäi tänä vuonna 4 kilpailun mittaiseksi. Vielä Lappeenrannan Marskin kisassa to 1.6 kohtalainen 53,34m tulos ja kaikki piti olla hyvin kohti kesän tärkeämpiä koitoksia.

Keskiviikko 7.6 Jyväskylän Motonet GP kilpailu ja taivas “pimeni” kolmannen kierroksen heittovuorolla. Heittoa ei ikinä tullut vaan vauhdinotto päättyi akillesjänteen totaaliseen katkeamiseen heti vaudinottoon lähdön jälkeen.

Uran ensimmäinen leikkausta vaativa vamma oli nyt valitettavasti tapahtunut ja kilpailukausi vaihtuikin lennosta lepo/kuntoutus kesäksi. Kalenterista poistui kertaheitolla n. 10 kilpailua mukana mm. U23 EM-kisat Espoossa ja Lahdessa nyt tulevana viikonloppuna käytävät Kalevan kisat.

Uutisia aiheesta heti loukkaantumisen jälkeen: IS 7.6, IL 7.6, IL 8.6, IL 13.6,

KUVA: Elmeri Elo

Kiitos kaikille yhteistyökumppaneille. Teidän avulla nyt mahdollistetaan jalan kuntoutus parhain mahdollisin keinoin ja avuin.

Kanssa kilpailijoille toivotaan hyvää loppu kilpailukesää ja pysykää terveenä! Toivotaan, että ensi kaudella nähdään taas kilpakentillä.

Kiitos jalan operoineelle Lääkärikeskus Fenixin ortopedi, kirurgi Carl Lybäckille ja kaikille siellä jalkaani hoitaneille. On ollut todella ammattitaitoista, huomaavaista ja hyvää palvelua tähän asti!

Uutisia kuukauden leikkauksen jälkeen Iltalehti/ Pekka Jalonen: IL 14.7 Jyväskylän kertaus, IL 14.7 Vakuutus ei korvaa, IL14.7 Carl Lybäckin kommentit

Edellinen
Edellinen

Syksyn ja talven harjoittelu/kuntoutus lopuillaan. K-Supermarket Arenan kanssa aloitettu yhteistyö! -hyväntekeväisyysottelu Meilahdessa,

Seuraava
Seuraava

Kilpakausi 2023 avetaan viime vuoden tapaan Portugalin Leiriassa